Ζωντανέψτε το desktop σας


Μια εφαρμογή-εργαλείο για Ubuntu, Mint και παράγωγες διανομές η οποία μας επιτρέπει να ορίζουμε ένα animated dwallpaper, στην επιφάνεια εργασίας μας.
Λογικά πρέπει να έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν στο osarena, όμως αδυνατώ να το εντοπίσω, καθώς η αναζήτηση με αυτές τις λέξεις κλειδιά είναι χαώδης στο osarena.
Έχω όμως την αίσθηση πως πρόκειται για μια παραλλαγή του πολύ γνωστού Galaxy Live Wallpaper:

Το μόνο που χρειάζεται μετά την εγκατάσταση του, είναι να το καλέσετε από το dash η το μενού σας και αμέσως θα έχετε έναν κινούμενο Γαλαξία στο desktop σας.
Η εφαρμογή, είναι απίστευτα ελαφριά. λιτή και εύχρηστη. Θα δουλέψει σε 12.04 & 12.10.
Για να την περάσετε στο σύστημα σας, αρκεί να προσθέσετε το αποθετήριο της ppa:fyrmir/livewallpaper-daily(δείτε πως, αν δεν ξέρετε).
-Εναλλακτικά μπορούμε να το εγκαταστήσουμε και μέσω τερματικού (μπορείτε να το καλέσετε είτε μέσω dash, αρχίζοντας να γράφετε την λέξη terminal, είτε πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα: Ctrl-Alt-T), δίνοντας μια-μια τις παρακάτω εντολές, πατώντας Enter μετά την κάθε μια και δίνοντας τον κωδικό μας, μόλις ζητηθεί:
1
2
3
sudo add-apt-repository ppa:fyrmir/livewallpaper-daily
sudo apt-get update
sudo apt-get install livewallpaper
Μετά θα ξεκινάει αυτόματα, μόλις ανοίγετε το σύστημα σας. Αν δεν θέλετε, αρκεί να την αφαιρέσετε από τις εφαρμογές εκκίνησης.
Προσωπικά, από αντίστοιχες εφαρμογές, αυτές που μου αρέσουν περισσότερο είναι τα: Wallch και Variety.
Πηγή:qsarena.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.