Νέες μετρήσεις για τον πιο γρήγορο Browser

Σε μια νέα σειρά δοκιμών που έγιναν από το Cross Browser Handbook, προέκυψε ότι ο Internet Explorer 10 είναι πράγματι πιο γρήγορος από τους Firefox 16, Opera 12 και IE9, αλλά όχι αρκετά γρήγορος για να νικήσει το Google Chrome 23.
 
Προς το παρόν το πρόγραμμα περιήγησης της Google παραμένει η ταχύτερη εφαρμογή του είδους της, ενώ ο Internet Explorer 10 έρχεται δεύτερος με αρκετά εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 
Όπως συμβαίνει συνήθως, τα προγράμματα περιήγησης που συμμετείχαν στην έρευνα πέρασαν από τρεις διαφορετικές δοκιμές: SunSpider, Octane και HTML5. Το Google Chrome πήρε την πρώτη θέση στις δύο τελευταίες δοκιμές, ενώ ο Internet Explorer 10 πήρε την πρώτη θέση στο πρώτη δοκιμή.
 
Χρειάστηκαν 19 μήνες στη Microsoft για να δημιουργήσουν τη νέα έκδοση του Internet Explorer. Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχουν πολλές βελτιώσεις που να δικαιολογούν αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα για την ανάπτυξη του προγράμματος. Σε σύγκριση με τον IE 9 είναι σαφώς καλύτερος αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από τη Microsoft για να κάνει το πρόγραμμα περιήγησης της αρκετά πιο γρήγορο. Ο IE 10 δεν θα κυκλοφορήσει σε παλαιότερα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows XP και Vista.
 
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.