Εφαρμογές hacking για Android


Πρόκειται για ένα σύνολο εργαλείων που έχει αναπτυχθεί για penetration testers και ethical hackers ώστε να ελέγχουν οποιοδήποτε δίκτυο για ευπάθειες από το κινητό τους τηλέφωνο. Το toolkit περιλαμβάνει διαφορετικές εφαρμογές που βοηθούν οποιοδήποτε hacker να βρει τα τρωτά σημεία ενός δικτύου και ενδεχομένως να τα εκμεταλλευτεί. Η εταιρεία που κυκλοφόρησε την εφαρμογή είναι η ισραηλινή Zimperium.
Nmap για Android
Το Nmap (network mapper) είναι ένα από τα καλύτερα network scanner (port finder) εργαλεία. Το Nmap αναπτύχθηκε κυρίως για το Unix, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο για τα Windows και το Android επίσης. Μόλις τελειώσει η σάρωση της εφαρμογής μπορείτε να στείλετε με e-mail τα αποτελέσματα. Σημειώνουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημη εφαρμογή.
FaceNiffSessionHijacker για Android
Ακριβώς ότι ήταν το Firesheep για τον Firefox, είναι το FaceNiff για το Android. Ένα εργαλείο για Session Hijacking των διάσημων ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνοντας φυσικά το facebook και το twitter. Το FaceNiff έχει αναπτυχθεί από τον Bartosz Ponurkiewicz, τον δημιουργό δηλαδή του Firesheep.
AnDOSid-DOS για Android
Οι επιθέσεις DOS (denial of service) είναι πολύ επικίνδυνες καθώς προκαλούν downtime στον διακομιστή. Το AnDOSid επιτρέπει στους ειδικούς ασφαλείας να προσομοιώσουν μια επίθεσης DOS σε έναν web server, από το κινητό τους τηλέφωνο.
SSHDroidAndroid-SecureShell
Το Secure Shell ή SSH είναι το καλύτερο πρωτόκολλο που παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, για συνδέσεις με απομακρυσμένα μηχανήματα. Το SSHDroid είναι μια εφαρμογή SSH server για το Android. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να συνδεθείτε στη συσκευή σας από έναν υπολογιστή.
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.