Περιμένοντας για το νέο iPhone....


Είναι γνωστό ότι τα προϊόντα της Apple είναι κάτι περισσότερο από προϊόντα τεχνολογίας. Είναι ταυτόχρονα αντικείμενα πόθου και status symbols. Έτσι δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση ότι κάποιοι άνθρωποι σχηματίζουν ουρές και περιμένουν έξω από τα καταστήματα διάθεσης τους προκειμένου να τα αγοράσουν πρώτοι. Οι οπαδοί της Apple στην Αυστραλία και την Ιαπωνία είναι οι πρώτοι που από την Παρασκευή είναι σε θέση, να αποκτήσουν το iPhone 5, τη νέα έκδοση του smartphone που υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες στην επικοινωνία, παρά τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με την τεχνολογική καινοτομία που φέρνει.

Οι αυστραλοί έχουν το «προνόμιο» λόγω της διαφορά της ώρας να είναι οι πρώτοι των πρώτων. Στις 8:00 το πρωί, ώρα Αυστραλίας το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ άνοιξε τις πύλες του υποδεχόμενο ένα πλήθος που ήταν μπροστά από το κατάστημα.

Εκτός του καταστήματος, πελάτες και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν διαφήμιση, φορώντας t-shirts ή μοιράζοντας διαφημιστικό υλικό.

«Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα έχει αυτό το τηλέφωνο», δήλωσε ένας νεαρός υπάλληλος εταιρείας αξιολόγησης των smartphones, που κατείχε την «pole position» για την αγορά του νέου iPhone 5.

Λίγο μετά την Αυστραλία, ήταν η σειρά της Apple να ανοίξει τα καταστήματα στην Ιαπωνία. «Περίμενα στη γραμμή από τα μεσάνυχτα, ήμουν όγδοος στην γραμμή. Είναι σαν ένα φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο» είπε περιχαρής ο φοιτητής Ριόχο Γιαμασίτα, μπροστά από το κατάστημα της κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα του iPhone 5 έχουν παραγγελθεί τις πρώτες 24 ώρες από τις αποκαλούμενες προ-παραγγελίες στις 14 Σεπτεμβρίου.

Το νέο smartphone παρά τις κάποιες βελτιώσεις και ορισμένες νέες εφαρμογές λογισμικού, μοιάζει να παραμένει ίδιο στη συσκευή και το λειτουργικό σύστημα που δεν είναι πολύ αλλαγμένο, επισημαίνουν οι ειδικοί.

Χρήστες από διαφορετικές χώρες έχουν επίσης παραπονεθεί για σφάλματα στη νέα εφαρμογή χαρτογράφησης, ανέφεραν τα ΜΜΕ.

Το τηλέφωνο την Παρασκευή θα δίνεται σε οκτώ χώρες (Αυστραλία, Καναδάς, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ).

Στη Γαλλία, η διανομή του ενδεχομένως να διαταραχθεί από μια απεργία.
Πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.