Χρησιμοποιείστε το σώμα σας ως μουσικό μείκτη με το V Motion Project!


Κάποτε η ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια ήταν μία βαρετή -για πολλούς- υπόθεση, που εκτός από λίγες ώρες χαλάρωσης και πολλά κιλά -λόγω της καθιστικής ζωής του καναπέ- δεν προσέφερε κάτι άλλο στον gamer.
Εν συνεχεία, με την εξέλιξη και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, καθώς και της χρησιμοποίησης νέων μέσων, όπως είναι οι κάμερες, τα ασύρματα χειριστήρια και οι ανιχνευτές κίνησης, προσέδωσαν μία άλλη έννοια στην λέξη videogames.
Πλέον, τα videogames είναι πλατφόρμες πολλών εφαρμογών οι οποίες λειτουργούν αρμονικά, για να προσφέρουν μία άλλη αίσθηση και εμπειρία στον χρήστη, όπως συμβαίνει με το Κinect.
Τo Kinect, που είναι το σύστημα ανίχνευσης κίνησης της Microsoft για το Xbox 360, βρίσκει εφαρμογές σε πολλούς και διαφόρους τομείς, πέραν του gaming.
Με τo V Motion Project -ένα νέο Kinect hack- το Kinect δουλεύει με ένα συνθεσάιζερ, επιτρέποντάς μας να δημιουργούμε διαδραστική μουσική, συνοδευόμενη από εντυπωσιακά οπτικά εφέ και αλλαγές -σε πραγματικό χρόνο- αποκλειστικά και μόνο με τις κινήσεις του σώματός μας.

Δείτε το video σχετικά με την λειτουργία του V-motion: 

Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.