Στην Ελλάδα το fanfest που διοργανώνει η CCP


Επειδή το καθιερωμένο fanfest που διοργανώνει η CCP στην μακρινή Ισλανδία για τους φίλους του γνωστού ΜΜΟ πέφτει λίγο… μακριά, το ελληνικό community αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να ιδρύσει έναν νέο θεσμό, για τους πιο νότιους, μεσογειακούς και καλοκαιρινούς τύπους!
Το fest, για να συνδυαστεί με το ελληνικό καλοκαίρι, ονομάζεται Eve on a Beach και πρόκειται για ένα τριήμερο (14-15-16 Σεπτεμβρίου) που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι, σε συγκεκριμένο Resort. Η CCP βρίσκεται πίσω από την προσπάθεια και θα στείλει στο τριήμερο συγκεκριμένα στελέχη που θα πάρουν μέρος στα πάνελ και τις συζητήσεις. 


Το Eve Dust Summerfest θα ασχοληθεί τόσο με φόρουμ, αναλύσεις για τα παιχνίδια της CCP (Eve Online, Dust 514), αλλά θα υπάρχει και αρκετός χώρος στο πρόγραμμα για καλοκαιρινές δραστηριότητες, μπάνια, εκδρομές, paintballs, κτλ. 
Το Eve-Online είναι ένα ιδιαίτερο ΜΜΟ και το αγαπάμε- δεν μπορούμε λοιπόν να μην υποστηρίξουμε την φιλόδοξη αυτή προσπάθεια που αναλαμβάνει εθελοντικά το ίδιο το community! Ελπίζουμε να μαζευτεί κόσμος, να πάει καλά το fest και να γίνει σταθερός θεσμός. Περισσότερα στο http://www.summerfest.eu/

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.