Κυκλοφόρησε το Bugtraq-1


Η ομάδα Bugtraq κυκλοφόρησε την τελική έκδοση της διανομής Linux Bugtraq, με την ονομασία Bugtraq-1 final. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη διανομή, αρκετά βελτιωμένη, σταθερή και ενημερωμένη μέχρι αυτή τη στιγμή. Το Bugtraq έχει βασιστεί στον kernel 2.6.38 και έχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για ελέγχους ασφάλειας. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε από ένα Live DVD ή USB, ενώ η διανομή είναι προσαρμοσμένη και διαμορφωμένη με custom-made kernel ο οποίος με τη σειρά του έχει επιδιορθωθεί για καλύτερη απόδοση και αναγνώριση μιας ποικιλίας hardware, συμπεριλαμβανομένων και πολλών συσκευών που άλλες διανομές δεν αναγνωρίζουν.
 
Μερικά από τα ειδικά χαρακτηριστικά της έκδοσης είναι τα εξής:
Βελτιώσεις διαχείρισης του συστήματος για καλύτερη διαχείριση των υπηρεσιών
Διευρυμένο φάσμα οδηγών για ασύρματες συσκευές
Διορθωμένος kernel 2.6.38 για αναγνώριση 4GB RAM στα 32-bit
Πολύ καλά διαμορφωμένα εργαλεία, αυτοματοποιημένα script εγκατάστασης και εργαλεία όπως Nessus, OpenVAS, Greenbone, NOD32, Hashcat, Avira, BitDefender, ClamAV, Avast, AVG, κλπ.
Μοναδικά scripts από την Bugtraq-Team (SVN updates tools, delete tracks, backdoors, Spyder-sql, κλπ.)
Βελτιστοποιημένη σταθερότητα και απόδοση: Βελτιωμένη απόδοση Flash και Java και δυνατότητα εκκαθάρισης των περιττών υπηρεσιών. Έτσι ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τις υπηρεσίες που πραγματικά θέλει
Ενσωματωμένη δημιουργία χρήστη κατά την εγκατάσταση
Καλά οργανωμένο μενού χωρίς επαναλήψεις των ίδιων εργαλείων για να μην μπερδεύεται ο χρήστης



Κατεβάστε το Bugtraq-1 από την επίσημη ιστοσελίδα του. Επίσης, η ομάδα αναζητά ανθρώπους για να συμμετέχουν στο Bugtraq-ΙΙ, αν επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας τους ή μέσω twitter.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω.
 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.