24χρονος Έλληνας σχεδίασε το αυτοκίνητο του 2025!


Άλλη μια απόδειξη, ότι όποιος θέλει και αξίζει να ξεχωρίσει στην ζωή του, κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρει.
Ο λόγος αυτή την φορά για ένα νεαρό Έλληνα από την Κρήτη, ο οποίος σχεδίασε το αυτοκίνητο του μέλλοντος, δημιουργώντας ένα μοναδικό φουτουριστικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να αποτέλεσει το σχεδιαστικό πρότυπο για το πώς θα μοιάζουν τουλάχιστον στην εμφάνιση τα αυτοκίνητα του 2025.
Ο 24χρονος Γιώργος Xρονάκης παράτησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου σπούδαζε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, για να ζήσει το όνειρο του.
Φοίτησε στην Αγγλία και στο φημισμένο COVENTRY UNIVERCITY ART END DESIGN και όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του πριν μερικές εβδομάδες, αλλά διέπρεψε κιόλας.
Φέτος στον ετήσιο διαγωνισμό που αθλοθετούν για τους αποφοίτους οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ο νεαρός φοιτητής κατέκτησε την πρώτη θέση σχεδιάζοντας για λογαριασμό της Βρετανικής ASTON MARTIN το πιο λειτουργικό, πιο ανταγωνιστικό και πιο αρμονικά συνδεδεμένο με την παράδοση της χώρας, στην οποία απευθύνεται αυτοκίνητο, για την επόμενη 25ετία.
Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.