Αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 8 Professional με €14,99(Δελτίο τύπου)


Οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες περί της τιμής αναβάθμισης από τα Windows 7 σε Windows 8 με χαμηλό κόστος, επιβεβαιώνονται επισήμως από τη Microsoft. Όσοι, λοιπόν, αγοράσουν καινούριο PC με Windows 7 από τις 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013, έχουν δικαίωμα αναβάθμισης.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου.
Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της προσφοράς Windows Upgrade, η οποία παρέχει στους καταναλωτές, που θα αγοράσουν ένα ενδεδειγμένο PC με λειτουργικό σύστημα Windows 7, την επιλογή να αγοράσουν, κατά τη διάρκεια της προώθησης, τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 8 Professional στην εκτιμώμενη τιμή λιανικής των €14,99, την οποία θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεση των Windows 8. H προσφορά Windows Upgrade αποτελεί μόνο την πρώτη από τις πολλές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές με την ευρεία διάθεση των Windows 8.

"Έχουμε διαπιστώσει μεγάλο ενδιαφέρον για τα Windows 8, ιδιαίτερα με τη διάθεση της Release Preview έκδοσης, και ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι πολλοί καταναλωτές έχουν ανάγκη να αγοράσουν ένα καινούργιο PC τώρα", σημειώνει η Tami Reller, Chief Marketing Officer και Chief Financial Officer των Windows στη Microsoft. "Η προσφορά Windows Upgrade δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να καλύψουν σήμερα την ανάγκη που έχουν για αγορά ενός νέου PC με Windows, γνωρίζοντας  ότι μπορούν να τα αναβαθμίσουν εύκολα σε Windows 8 όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα".

Αυτό το πρόγραμμα αφορά 131 αγορές συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και Καναδά και είναι διαθέσιμο για καταναλωτές που θα αγοράσουν νέα PC με Windows 7 με προεγκατεστημένες τις εκδόσεις Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και διαθέτουν αντίστοιχο και έγκυρο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας από τον κατασκευαστή. Η προσφορά αυτή ισχύει για αγορά καινούριου PC με Windows 7 που θα αγοραστεί κατά την περίοδο 2 Ιουνίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2013 και θα έχει εξαργυρωθεί πριν τη λήξη του προγράμματος στα τέλη του Φεβρουαρίου 2013. Οι καταναλωτές που εγγράφονται για την προσφορά Windows Upgrade θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 από την ημέρα της ευρείας διάθεσής τους. Η αναβάθμιση θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε νόμιμο και συμβατό Windows PC και παρέχει τρίμηνη υποστήριξη από τη Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αξιοποίηση της προσφοράς Windows Upgrade, είναι διαθέσιμες εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα Windows 8 είναι διαθέσιμες εδώ.

Ορισμένες πληροφορίες αφορούν σε προέκδοση προϊόντος, το οποίο ενδέχεται να τροποποιηθεί ουσιωδώς πριν την εμπορική του διάθεση.
Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή άρρητη, σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται εδώ.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.