LEGO κατασκευές στον Google Chrome με 8 τρισεκατομμύρια τουβλάκια LEGO


Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε στη διάθεση σας 8 τρισ. τουβλάκια LEGO για να κατασκευάσετε ό,τι θέλετε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείτε καν από την καρέκλα σας; Αυτό ακριβώς έρχεται να κάνει το Build, το νέο project της Google σε συνεργασία με τη LEGO Australia, το οποίο υπόσχεται μια μοναδική online 3D εμπειρία στους χρήστες του Chrome.
 
Ο χρήστης επιλέγει ένα σημείο στο χάρτη και ξεκινά να κατασκευάζει επιστρατεύοντας όλη του τη φαντασία. Αφού ολοκληρώσει τη δημιουργία του, μπορείτε να την αποθηκεύσει και να τη μοιραστεί με τους φίλους του με email ή μέσω του λογαριασμού του στο Google+. Μετά τη δημοσίευση, πραγματοποιείται έλεγχος από τη LEGO προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν περιέχει ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο.
 
To Build έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία του από την Αυστραλία και αργότερα θα επεκταθεί σε όλη τη Ν. Ζηλανδία αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Αν είστε fan των LEGO, μπορείτε να δοκιμάσετε το Build από εδώ. Στο video που ακολουθεί δείτε τη Γέφυρα του Σίδνεϋ να κατασκευάζεται από LEGO:


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.