League of Legends, η ελληνική έκδοση υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας εγκανιάζεται με επίσημο τουρνουά!


League of Legends στα ελληνικά!
Η Riot σας καλεί να συμμετάσχετε στο πρώτο επίσημο τουρνουά στην Ελλάδα για το League of Legends, το οποίο θα εγκαινιάσει παράλληλα το ελληνικό RIOT client.
Ομάδες από όλη τη χώρα θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν έπαθλα και δώρα αξίας 3.000€. Οι καλύτερες 2 ομάδες θα λάβουν την πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό στις 14 Ιουλίου στην Αθήνα.
Η beta αυτή έκδοση θα προσφέρει τη πλήρη υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας και φυσικά θα υπάρχει η ανάλογη υποστήριξη παικτών στα ελληνικά!
Η Riot Games βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως σύντομα θα λανσάρει την beta έκδοση του League of legends, προσφέροντας την πλήρη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στον διακομιστή Σκανδιναβίας και Ανατολικής Ευρώπης.
Τι θα έχει να προσφέρει αυτή η έκδοση;
Όλες οι φωνές και τα κείμενα του παιχνιδιού θα είναι στα ελληνικά. Θα προσφέρουμε επίσης νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες, όπως μία εντελώς εξελληνισμένη ιστοσελίδα και φόρουμ, όπου θα μπορείτε να συζητάτε όλες τις πτυχές του League of Legends στην γλώσσα σας. Επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε διοργανώσεις της ελληνικής κοινότητας και να επικοινωνείτε με την Υποστήριξη Παικτών της Riot στα ελληνικά.
Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να αποδώσουμε το League of Legends στην ελληνική, και παρόλο που έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.
Επίσης, έχουμε αναρτήσει ένα πλήρες άρθρο με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις ώστε να λυθούν τυχόν απορίες σχετικά με τα σχέδιά μας για την υποστήριξη των ελληνικών το οποίο μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο (Συχνές Ερωτήσεις).
Θα προσφέρουμε πληροφορίες για τα συναρπαστικά σχέδια που έχουμε για τα ηλεκτρονικά αθλήματα στην Ελλάδα και τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο.
Όλα αυτά είναι μέρος του οράματός μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία και εμπειρία για τους παίκτες του League of Legends παγκοσμίως.
Ελπίζουμε σύντομα να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα ιστορικού ορόσημου της ανάπτυξης του League of Legends.
Η ομάδα της Riot Games
Μαζί με το νέο client και για να εορταστεί η έναρξη, θα γίνει και ένα μεγάλο τουρνουά με live streaming αλλά και lan τελικούς με πολλές εκπλήξεις και δώρα! Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές και θα κλείσουν το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 18:00, ενώ η ανακοίνωση των αγώνων θα γίνει την ίδια ημέρα.
Το online μέρος (eu/nordic+east) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με τα Qualifiers να παίζονται σχεδόν ανά μέρα. Eνώ οι 2 ομάδες που θα φτάσουν στους μεγάλους τελικούς θα είναι αυτές που θα διαγωνιστούν μπροστά σε casters και κοινό για τη δόξα του νικητή αλλά και 2.000€ χρηματικό έπαθλο!
Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του τουρνουά, αλλά και να εγγραφείτε σε αυτό πατώντας εδώ.
Πηγή:techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.