Έρχεται το σύστημα φωνητικών εντολών της Google


Η Google είχε ανακοινώσει και στο παρελθόν ένα σύστημα φωνητικής βοήθειας στα πρότυπα της Siri. Τώρα έρχεται να το κάνει πραγματικότητα προωθώντας παράλληλα γενικότερα το ζήτημα με την φωνητική εντολή.
Τον τελευταίο καιρό το σύστημα φωνητικής βοήθειας είναι στη μόδα με πολλές εταιρείες να δημιουργούν το δικό τους σύστημα, όπως για παράδειγμα το Samsung S Voice, το LG Quick Voice κ.α.
Μετά την εξαγορά της Clever Sense από τη Google ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα δημιουργηθεί ένας νέος ψηφιακός φωνητικός οδηγός, καθώς αυτό ήταν ουσιαστικά και ο σκοπός της εξαγοράς της εταιρίας.
Στο παρελθόν έχουν διαρρεύσει στοιχεία για το Project Majel αλλά και το Google Assistant, όμως δεν υπήρξαν άλλες πληροφορίες. Αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες είναι ότι το νέο φωνητικό σύστημα ενδέχεται να είναι ενιαίο σε όλες τις συσκευές Android, αλλά και στους υπολογιστές μέσω των υπηρεσιών της Google, ενώ αργότερα η εφαρμογή θα εγκατασταθεί και στο επερχόμενο  Android Jelly Bean και αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα.
Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.