Τώρα στο Facebook μπορείτε να επεξεργαστείτε τα σχόλια σας


Είναι κάτι το οποίο όλοι το έχουμε κάνει. Να σχολιάσουμε τη φωτογραφία ενός φίλου μας που μόλις ανέβασε στο Facebook και το σχόλιο μας να έχει ορθογραφικό λάθος. Για παράδειγμα να γράψουμε  «πολύ οραία» αντί για  «πολύ ωραία».
Τι κάναμε σε αυτή την περίπτωση; Μέχρι τώρα το Facebook δεν σου έδινε την δυνατότητα να διορθώσεις το λάθος σου παρά μόνο να σβήσεις το σχόλιο και να το ξαναγράψεις.
Αλλά από αυτή την Πέμπτη η ιστοσελίδα σου δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το σχόλιο σου και να διορθώσεις τα ορθογραφικά σου λάθη. Η επιλογή της διόρθωσης, εμφανίζεται σαν ένα μικρό εικονίδιο μολυβιού στην δεξιά πλευρά του σχολίου σου. Κάνοντας κλικ στο μολύβι θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές για να επεξεργαστείς το σχόλιο σου, καθώς και να το διαγράψεις εντελώς.
Το Facebook, ανακοίνωσε επίσης, ότι θα δείχνει το ιστορικό επεξεργασίας ενός σχολίου έτσι ώστε οι επόμενοι σχολιαστές ή likers να έχουν πλήρη εικόνα της συνομιλίας. «Με αυτό τον τρόπο αν κάποιος απαντήσει σε ένα σχόλιο που έχει υποστεί επεξεργασία, οι μελλοντικοί σχολιαστές  θα μπορούν να το δούν μέσω του ιστορικού της συζήτησης.
Η δυνατότητα της επεξεργασίας τέθηκε σε λειτουργία το βράδυ της Πέμπτης και θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες κατά την διάρκεια των προσεχών ημερών.
Πηγή:secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.