Ψήστε πρωινό με τον επεξεργαστή σας...


Η Qualcomm, κατασκευάστρια εταιρεία του δημοφιλούς επεξεργαστή Snapdragon S4, δημιούργησε ένα διαφημιστικό σποτ για να διαφημίσουν τους νέους επεξεργαστές της εταιρείας Μάλιστα το σλόγκαν του σποτ προβάλει τους ανταγωνιστικούς επεξεργαστές,  που μπορούν να παράγουν τόση πολύ θερμότητα ώστε είναι ικανά να ψήσουν το πρωινό σας!
Οι σύγχρονοι επεξεργαστές λειτουργούν κάτω από ακραίες συνθήκες και μοιάζει λογικό να θερμαίνονται πολύ. Η αλήθεια είναι ότι αν έχετε πιάσει ένα κινητό, όπως το Samsung Galaxy S II στα χέρια σας, τότε καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν έχουν προσέξει οι μηχανικοί και η θέρμανση αυτή είναι πέραν του φυσιολογικού.
Σύμφωνα με την Qualcomm, ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτή η υπερθέρμανση είναι αποκλειστικά ο επεξεργαστής του κινητού. Σύμφωνα με την εταιρεία ο συγκεκριμένος επεξεργαστής παραμένει πολύ ψυχρός στην συνεχόμενη  χρήση και μάλιστα γίνεται live to τεστ στην διαφήμιση, με τον Snapdragon S4  να παραμένει ψυχρός και να δείχνει πόσο θερμοί είναι οι επεξεργαστές των Samsung Galaxy S II και Motorola RAZR, στη δοκιμή για το ποιος θα ψήσει πιο γρήγορα το… βούτυρο!
Πηγή:attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.