Εντυπωσιάστηκαν από την παρουσίαση τον Project Glass της Google

Τα μελλοντικά γυαλιά τεχνολογίας της Google κέντρισαν τα βλέμματα όλων, καθώς ο Larry Page, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, φόρεσε ένα ζευγάρι από τα γυαλιά Project Glass.
Πριν την αρχή της ομιλίας, ο Larry Page πάτησε ένα κουμπί στην κορυφή της συσκευής, περίμενε λίγο και στη συνέχεια πάτησε άλλο ένα στο πλάι των γυαλιών, λέγοντας στους παρευρισκόμενους, ότι μόλις του είχε βγάλει φωτογραφία και την ανέβασε στο Google Plus, αφήνοντας άφωνο το κοινό.
Τα γυαλιά βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και δεν είναι η πρώτη φορά που το αφεντικό της Google εμφανίζεται με αυτά. Οι δημοσιογράφοι τα έχουν δει και φωτογραφήσει και σε άλλες δημόσιες εμφανίσεις στελεχών της Google, όμως ποτέ δεν τα έχουν φορέσει, έτσι ώστε να δουν τι είναι ακριβώς.
Το μόνο στοιχείο, που μπορούμε να συμπεράνουμε προς το παρόν είναι, πως η κάμερα πάνω στα γυαλιά ενεργοποιείται με ένα κουμπί, ενώ η δεξιά πλευρά των γυαλιών διαθέτει μία οθόνη αφής.
Παρά τα όσα είπε στην ομιλία του ο Larry Page, δεν αποκάλυψε κάποια στοιχεία για την κυκλοφορία των γυαλιών, όμως έδωσε το έναυσμα σε όσους ενδιαφέρονται να περιμένουν με μεγάλη αγωνία την κυκλοφορία των συγκεκριμένων γυαλιών.


Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 
Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.