Κορυφαίες πωλήσεις για το κορυφαίο παιχνίδι Diablo III


Μπορεί να ξόδεψε περισσότερα από 10 χρόνια για να δημιουργήσει το Diablo III και να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τους servers της, παρόλα αυτά, η Blizzard τρίβει τα χέρια της με τα νούμερα πωλήσεων του παιχνιδιού, καθώς πούλησε μέσα στο πρώτο 24ωρο 3.5 εκατ. αντίτυπα, αριθμός που το καθιστά ως το κορυφαίο παιχνίδι για PC όλων των εποχών σε ό,τι αφορά την ταχύτητα πώλησης.
Στις πωλήσεις του πρώτου 24ωρου προσθέστε επιπλέον 1.2 εκατ. αντίτυπα που δόθηκαν δωρεάν μέσω του WoW Annual Pass και ακόμη 1.6 εκατ. αντίτυπα που αγοράστηκαν μέσα στις επόμενες έξι ημέρες. Επομένως, μιλάμε για 6.3 εκατ. χρήστες μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας!
Ο Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτής της Blizzard Entertainment, δήλωσε:
“Είμαστε ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι τόσο πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο αγόρασαν ένα αντίτυπο του Diablo III από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα. Επίσης, είμαστε στεναχωρημένοι επειδή οι ετοιμασίες μας δεν ήταν οι πρέπουσες ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας θα μπορεί να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω και πάλι ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προσφέρουμε μια πραγματική εμπειρία gaming όσο προχωρά το παιχνίδι και να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας”
Πηγή:techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.