9χρονη μαθήτρια έκανε το blog της διάσιμο μέσα σε μια νύχτα

Είναι καιρός που ο σεφ Jamie Oliver κάνει εκστρατεία για να αλλάξει το ανθυγιεινό φαγητό που προσφέρεται σε πολλά σχολεία στη Βρετανία αλλά και σε άλλες χώρες. 

Στη γραμμή του διάσημου σεφ φαίνεται πως βρίσκεται και η 9χρονη μαθήτρια Martha Payne που άρχισε να δημοσιεύει στο blog που δημιούργησε με τον πατέρα της φωτογραφίες από το καθημερινό φαγητό που προσφερόταν στο σχολείο της αλλά και να αξιολογεί το κάθε γεύμα ως προς την ποσότητα, τη γεύση αλλά και την ποιότητα των τροφίμων. 



Μπέργκερ, πατατοκροκέτες, λίγο αγγούρι, γρανίτα, πίτσα, καλαμπόκι, cupcake, πολλά είδη μάλλον ακατάλληλα για μαθητές και σε ακατάλληλους συνδυασμούς «πέρασαν» από το πιάτο και τη φωτογραφική μηχανή της μικρής Martha. 



Αρχικά οι αναρτήσεις είχαν μόλις τρία σχόλια αλλά από χθες το http://neverseconds.blogspot.co.uk/ «έπαιζε» πολύ και στο Twitter και οι επισκέψεις έφτασαν τις 42.000!

«Δεν περίμενα τόσο ενδιαφέρον», δήλωσε η 9χρονη από τη Σκωτία.

Η Μartha ξεκίνησε το blog επειδή της αρέσει το γράψιμο και με την άδεια των δασκάλων της άρχισε να φωτογραφίζει τα γεύματα αξίας δύο λιρών και να τα σχολιάζει. 



Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.