Windows Phone Hackathon στην Θεσσαλονίκη


Η Microsoft Hellas σε συνεργασία με τη Nokia και το OpenCoffee Thessaloniki διοργανώνουν ένα Windows Phone Hackathon στην Θεσσαλονίκη για Windows Phone 7.5 στο Porto Palace, Αίθουσα ‘Crystal Hall’ (Λεωφόρος 26ης Οκτωβρίου 65 - Λιμάνι, 54628, Θεσσαλονίκη).

Ελάτε με την ιδέα σας, κι αν πάλι δεν έχετε ιδέα… δεν έχετε designer, ή προγραμματιστή κανένα πρόβλημα! Θα ξεκινήσουμε με ένα ειδικό session για να βρείτε ότι σας λείπει. Θα χρειαστεί μόνο να φέρετε μαζί σας το φορητό σας υπολογιστή, με εγκατεστημένα τα Windows Phone Developer Tools (δωρεάν download εδώ). Επίσης αν θέλετε να μελετήσετε λίγο από πριν, resources για να ξεκινήσετε θα βρείτε εδώ.

Παρασκευή 27 Απριλίου Θα ξεκινήσει το MAIN SESSION - εισαγωγή στην κατασκευή εφαρμογών για Windows Phone 7.5, δηλαδή στα προγραμματιστικά APIs του λειτουργικού (ως επίπεδο 200). Ύστερα θα ξεκινήσουν οι εφαρμογές ενώ παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθούν όσα από τα (deep dive) MINI SESSIONS τους φαίνονται χρήσιμα!

Σάββατο 28 Απριλίου

Θα υπάρχει συνέχεια με τον προγραμματισμό και τα MINI SESSIONS μέχρι τις 6.15 το απόγευμα, όπου θα ακολουθήσει ο Διαγωνισμός NOKIA.

Την Παρασκευή θα γίνει η εισαγωγή στην ανάπτυξη εφαρμογών για περιβάλλον Windows Phone 7.5 (Mango), δηλαδή στα προγραμματιστικά APIs του λειτουργικού συστήματος. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να ξεκινήσουν την ανάπτυξη της δικής τους εφαρμογής, ενώ παράλληλα θα μπορούν να παρακολουθούν όσα από τα mini sessions τους ενδιαφέρουν.
Το Σάββατο θα συνεχιστεί η ανάπτυξη των εφαρμογών και τα mini sessions. Όλα τα παραπάνω όμως θα σταματήσουν το απόγευμα, όταν και όσοι θέλουν θα παρουσιάσουν την εφαρμογή τους μπροστά στην επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους της Microsoft, της Nokia και του OpenCoffee Thessaloniki. Οι καλύτερες 3 εφαρμογές κερδίζουν από ένα Nokia Lumia 800 και χρηματικά έπαθλα 500€, 300€ και 200€ αντίστοιχα. Οι θέσεις 4 έως 6 κερδίζουν από ένα Nokia Lumia 710.

Πηγή:proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.