Νέα δικτυακή συσκευή nasne για τα PlayStation 3 και Vita


Η Sony ανακοίνωσε το "nasne", ένα standalone home network hub που συνεργάζεται με τα PlayStation 3 και PlayStation Vita.
Στο εσωτερικό του όμορφου digital media box με δυνατότητες δικτύωσης και PVR, που η αισθητική του παραπέμπει στην εμφάνιση του PS3, βρίσκουμε ένα σκληρό δίσκο 500GB καθώς και ψηφιακό/ δορυφορικό TV tuner.
Αυτό σημαίνει πως αν συνδέσετε το nasne στο δίκτυο σας στο σπίτι, μπορείτε να παρακολουθείτε ψηφιακάκαι δορυφορικά κανάλια αλλά και να γράφετε τα τηλεοπτικά προγράμματα της αρεσκείας σας στον σκληρό του δίσκο, μέσω μίας εφαρμογής στο PS3 με την ονομασία "torne" (έκδοση 4.0 ή νεώτερη).
Επιπλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχετε καταγράψει στο PS Vita, σε tablets της Sony ή σε smartphones τύπου Xperia.
Το nasne επίσης μπορεί να "στριμάρει" ζωντανό ή μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό σήμα σε έως δύο συσκευές της Sony που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη λειτουργίας ταυτόχρονα. Κάποιος μπορεί να συνδέσει έως και τέσσερις συσκευές nasne στο PS3 και να γράψει ταυτόχρονα από τέσσερα διαφορετικά τηλεοπτικά προγράμματα.
Η συσκευή nasne θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου στην Ιαπωνία έναντι €160 ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν σκοπεύει η εταιρεία να κυκλοφορήσει την συσκευή και στην ευρωπαϊκή αγορά. Λογικά, πρόκειται για μία Japan-only συσκευή αφού αντικαθιστά το Sony Torne, που επίσης είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνική αγορά.
Πηγή:ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.