Η πρώτη κάρτα γραφικών που ξεπέρασε τα όρια των GHz


Η AMD παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών AMD Radeon HD 7770 GHzEdition και HD 7750. Η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition αποτελεί την πρώτη κάρτα με ρολόι αναφοράς που ξεπερνά τα όρια του ενός gigahertz κι έτσι γίνεται η πρώτη 1GHz GPU στον κόσμο.

Σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονικήGraphics Core Next (GCNτης AMD, η AMD Radeon HD 7770 GHz Edition, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ψυχαγωγίας και αξεπέραστη απόδοση στην κατηγορία της. Η AMD Radeon HD 7750 παρέχει υψηλή απόδοση, σε επίπεδο καρτών γραφικών που δεν απαιτούν το δικό τους τροφοδοτικό για την παροχή ενέργειας, και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία gaming για συνθήκες κάτω των 75 watts.

«Ήμασταν οι πρώτοι που υιοθετήσαμε τις τεχνολογίες 40nm και 28nm, ενώ τώρα προσφέρουμε την πρώτη GPU στον κόσμο στα 1GHz. Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο για τη βιομηχανία των γραφικών. Η AMD συνεχίζει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις, πλούσια χαρακτηριστικά και υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα – χωρίς να σταματά να καινοτομεί», δήλωσε ο Matt Skynner, corporate vice president και general manager, GPU Division, AMD.

Όπως η βραβευμένη σειρά AMD Radeon™ HD 7900, έτσι και η AMD Radeon HD 7700είναι εξοπλισμένη και έτοιμη να ακολουθήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία 28nm. Επίσης, διαθέτει τη νέα αρχιτεκτονική Graphics Core Next (GCN) της AMD για εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλή αποτελεσματικότητα, καθώς επίσης είναι εξοπλισμένη με τις τεχνολογίες αιχμής: PCI Express® 3.0AMD ZeroCore PowerPowerTuneAMD Eyefinity 2.0 και AMD App technologies*

Με τα κορυφαία χαρακτηριστικά της σειράς AMD Radeon™ HD 7900, η νέα σειρά AMD Radeon HD 7700 προσφέρει τα πιο προηγμένα γραφικά στον κόσμο - για τον καθένα. Οι νέες κάρτες γραφικών είναι διαθέσιμες μέσω των λιανοπωλητών και ηλεκτρονικών καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, με τα επιλεγμένα μοντέλα της AMD Radeon HD 7770 1GB GHz να ξεκινούν από €139 και AMD Radeon HD 7750 1GB από €99.

Οι νέες κάρτες της σειράς AMD Radeon™ HD 7700 θα είναι διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο από τους κορυφαίους συνεργάτες της AMD, συμπεριλαμβανομένων των Sapphire, PowerColor, HIS, XFX, ASUS, Gigabyte και MSI.


* α. Η Αρχιτεκτονική GCN και οι συναφείς δυνατότητές της (PCI Express® 3.0, AMD ZeroCore Power, DDM Audio και η τεχνολογία 28nm) διατίθενται αποκλειστικά για τις σειρές AMD Radeon™ HD 7900 και HD 7700. β. Η τεχνολογία Eyefinity της AMD είναι συμβατή με παιχνίδια που υποστηρίζουν non-standard aspect ratios και είναι απαραίτητη για την προβολή μίας εικόνας σε πολλαπλές οθόνες. γ. Η τεχνολογία App Acceleration είναι ένα σύνολο τεχνολογιών που αποβλέπουν στη βελτίωση της ποιότητας των βίντεο και την ενίσχυση στην απόδοση των εφαρμογών.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.