Στις 29 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει τελικά η δοκιμαστική έκδοση (Consumer Preview) των Windows 8

Δημοσιευμένη ΕικόναΗ πολυαναμενόμενη δοκιμαστική έκδοση (Consumer Preview) των Windows 8, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 29 Φεβρουαρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft επιβεβαιώνοντας παλιότερη ανακοίνωση της εταιρείας. Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από όλους και αποτελεί την πρώτη επίσημη beta των νέων Windows.

Για το σκοπό αυτό η Microsoft έχει προγραμματίσει ειδική παρουσίαση η οποία θα λάβει μέρος στην έκθεση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο την οποία το Insomnia θα καλύψει από κοντά και φέτος.
Η επιλογή της συγκεκριμένης έκθεσης για την παρουσίαση της Consumer Preview έκδοσης των Windows 8 δε θα πρέπει να θεωρείται τυχαία αφού όλα δείχνουν ότι η Microsoft θα δώσει και τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για την επόμενη έκδοση των Windows Phone. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες, οι δύο πλατφόρμες θα στηρίζονται στο ίδιο kernel για πιο εύκολη μεταφορά των εφαρμογών που στηρίζονται στο Metro UI. 


Πηγή:insomnia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.