Το Xbox θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013;


Πληροφορίες που επικαλείται η γνωστή ιστοσελίδα IGN αναφέρουν ότι το επόμενο Xbox θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2013. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή θα ξεκινήσει στα τέλη της χρονιάς που διανύουμε και λίγους μήνες μετά θα αρχίσει η εμπορική διάθεση.

Παράλληλα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και νέες φήμες σχετικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας. Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft φέρεται να έχει επιλέξει κύκλωμα γραφικών που θα βασίζεται στην AMD Radeon HD 6670, με υποστήριξη DirectX 11, 3D και 1080p HD. Πολλοί θα περίμεναν μια κάρτα γραφικών από την τρέχουσα γενιά της AMD, ωστόσο η Microsoft φαίνεται να καταλήγει στην HD 6000 για λόγους οικονομίας.

Η επόμενη κονσόλα αναμένεται να έχει έξι φορές καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά απ' ό,τι το Xbox 360, ενώ εκτιμάται ότι θα είναι ισχυρότερη κατά 20% σε σχέση με το Wii Uτης Nintendo. Το τελευταίο, βέβαια, προκαλεί πολλά ερωτήματα, δεδομένου ότι δεν έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για τις επιδόσεις του Wii U.

Όπως πάντα, οι πληροφορίες αυτές μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη. Αν υπάρχει πυρήνας αλήθειας στο ρεπορτάζ, τουλάχιστον ως προς το χρονοδιάγραμμα, η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της κονσόλα στην έκθεση E3 του προσεχούς Ιουνίου.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.