Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Windows 8


Μπορεί να απέχουμε αρκετά ακόμα από την τελική έκδοση των Windows 8, ωστόσο οι συζητήσεις σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού δίνουν και παίρνουν. Η πρώτη σχετική δήλωση από κορυφαίο στέλεχος της Microsoft είναι γεγονός.

Αν και η παρουσία της Microsoft στηCES 2012 ήταν μάλλον υποτονική, μια αναφορά της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων Janelle Poole τάραξε τα νερά. Η Poole ρωτήθηκε για την κυκλοφορία των Windows 8 και αρχικά απέφυγε να απαντήσει, στη συνέχεια όμως είπε το εξής: "Λέμε σταθερά ότι υπάρχει νέα έκδοση των Windows κάθε τρία χρόνια και τον Οκτώβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την κυκλοφορία των Windows 7. Νομίζω ότι αυτό είναι ένας καλός μπούσουλας".

Ουσιαστικά, η Poole δεν είπε κάτι συγκλονιστικό, ούτε θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που ένα κορυφαίο στέλεχος της Microsoft μιλά με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα επόμενα Windows κι αυτό έχει τη δική του σημασία.

Η Microsoft θα δώσει στη δημοσιότητα την έκδοση beta μέσα στο Φεβρουάριο και η RTM(Release To Manufacturing) θα πρέπει να αναμένεται κάποια στιγμή τον Ιούνιο ή το αργότερο τον Ιούλιο.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.