18 εκατ. πωλήσεις το Microsoft Kinect και έρχεται στα PCs την 1η Φεβρουαρίου!


Η τελευταία εμφάνιση της Microsoft σε έκθεση CES, αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τον CEO της εταιρίας, Steve Ballmer, να αναφερθεί στην επιτυχία του Xbox 360 και του Microsoft Kinect, αλλά και να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του αισθητήρα για PCs.
Σύμφωνα με τον Ballmer, το Xbox 360 έφτασε τα 66 εκατ. πωλήσεις από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, με σχεδόν 10 εκατ. από αυτές να γίνονται μέσα στους τελευταίους 9 μήνες!

Xbox 2011 Highlights
Ακόμη, ο αισθητήρας Microsoft Kinect έχει ξεπεράσει τα 18 εκατ. πωλήσεις από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, με τα 10 εκατ. να γίνονται επίσης μέσα στο τελευταίο 9μηνο, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι νέοι αγοραστές Xbox 360 αγοράζουν ταυτόχρονα και τον αισθητήρα.
Η πραγματική είδηση από αυτή την αναφορά, είναι η επιβεβαίωση από τον Ballmer για την κυκλοφορία του αισθητήρα Kinect για PCs την 1η Φεβρουαρίου σε τιμή $249.99 (περίπου €200). Να σημειωθεί ότι το Kinect έχει μπει στο βιβλίο Guinness ως το ηλεκτρονικό προϊόν με τον ταχύτερο ρυθμό πωλήσεων.
Τέλος, ο Ballmer δήλωσε ότι πρόκειται για μια παύση στη σχέση Microsoft-CES (χωρίς κανείς να γνωρίζει τί σημαίνει αυτό) και ανέφερε ότι η εταιρία ετοιμάζεται για την εποχή των Windows Phone και Windows 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.