Skyrim ένα παιχνίδι γεμάτο έκπληξης έρχεται αρμαγεδών!


Τον τελευταίο καιρό το Internet έχει κατακλυστεί με άρθρα και χιλιάδες videos που καταδεικνύουν την ελευθερία που έχει κάθε παίκτης στον κόσμο του Skyrim, όπου όλα είναι εφικτά. Αν τίποτε από αυτά που είδατε και ακούσατε ως τώρα δεν σας έχει πείσει, τότε ίσως αλλάξετε άποψη αν σκεφτείτε πως το Skyrim είναι τόσο μεγάλο και ελεύθερο που περιλαμβάνει ακόμα και μια θεωρία συνωμοσίας για το τέλος του κόσμου του!
Ένας από τους χρήστες του Reddit παρατήρησε από καθαρή τύχη, ότι τα διάφορα βάζα που στο εσωτερικό τους φιλοξενούν έντομα και τα οποία βρίσκετε σε διάφορα dungeons του παιχνιδιού, υπήρχαν χαραγμένοι ρούνοι στα καπάκια τους. Μετά από πολλές ώρες έρευνας κι από διάφορους παίκτες, οι ρούνοι μεταφράστηκαν, βρέθηκαν κι άλλοι κρίκοι στη συνδετική αλυσίδα των αποκαλυπτικών στοιχείων που κρύβει ο τίτλος, το ιστορικό πλαίσιο της σειράς Elder Scrolls μελετήθηκε σε βάθος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του χάρτη που συνοδεύει αυτή την είδηση.

Οι ρούνοι αναφέρουν πέντε συγκεκριμένες πόλεις, οι οποίες σχηματίζουν ένα πεντάγραμμο, που κι αυτό με τη σειρά του σχετίζεται με μια τελετουργία που μπορεί να αφανίσει τους ανθρώπους από την επιφάνεια του πλανήτη! Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να γίνει αυτό, αλλά αν θέλετε να εντρυφήσετε στο θέμα μπορείτε να δείτε τη σχετική συζήτηση στο Reddit και να το δοκιμάσετε.

Και ξέρετε ποιο είναι το πιο τρελό στην υπόθεση αυτή; Εμείς, τουλάχιστον, μετά από όσα έχουμε δει για το Skyrim μέχρι σήμερα, πιστεύουμε πως η Bethesda είναι αρκετά ευφυής ή παράφρων, όπως το πάρει κανείς, ώστε να το έχει κάνει επίτηδες για να το ανακαλύψουν οι παίκτες.

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.