Έκλεψαν δύο πρωτότυπα laptops από τα γραφεία της Razer


Ο Min-Liang Tan, διευθύνων σύμβουλος της Razer, μίας από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες hardware, ζήτησε την επιστροφή δύο πρωτότυπων laptops που κλάπηκαν από τα γραφεία της εταιρείας.
Ο Tan δημοσίευσε την παράκληση της εταιρείας του στη σελίδα της Razer στο Facebook, εξηγώντας ότι τα πρωτότυπα Blade laptops κλάπηκαν από το εργαστήριο ερευνών της εταιρείας στο San Francisco, στις 4 Νοεμβρίου: "Όπως φαντάζεστε," δήλωσε, "η επιστροφή αυτών των πρωτότυπων συστημάτων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία μας. Έχουμε ήδη αναφέρει το συμβάν στις αρχές, οι οποίες συνεργάζονται στενά μαζί σας στην υπόθεση. Θεωρούμε την κλοπή πολύ σοβαρή και θα θέλαμε να ζητήσουμε την επιστροφή τους. Προτρέπουμε τους πάντες να μην αγοράσουν τα πρωτότυπα Razer Blade από τους διαρρήκτες, είτε online είτε αλλιώς, καθώς αποτελούν κλεμμένη ιδιοκτησία."

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται σε ξένα μέσα ενημέρωσης, από τα γραφεία κλάπηκαν μόνο τα πρωτότυπα Blade, ένα ακόμα laptop και μία ψηφιακή κάμερα, παρά το γεγονός ότι στον χώρο υπήρχαν τα προσωπικά αντικείμενα και ο εξοπλισμός τριάντα συνολικά υπαλλήλων. Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κάποιον ύποπτο, αν και ο διαρρήκτης εισέβαλε στον χώρο υποδοχής του γραφείου χρησιμοποιώντας μια γνήσια κάρτα ασφαλείας.

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.