ΤΕDxAthens 2011


Για τρίτη συνεχή χρονιά το αθηναϊκό κοινό θα έχει και φέτος την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα πρωτοποριακό, παγκόσμιο εργαστήρι ιδεών. Το φετινό ΤΕDxAthens θα λάβει χώρα  το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Αίθουσα Αντιγόνη).

Το θέμα του ΤΕDxAthens 2011 είναι The Art of Disruption, Η Τέχνη της Ανατροπής. Ανατρεπτικό μπορεί να θεωρηθεί κάθε στοιχείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα σύστημα ή μια κατάσταση, αλλάζοντας το για πάντα. Από την Wikipedia και το Twitter μέχρι την πρωτοποριακή κουζίνα και τα Τσουνάμι, ο κόσμος μας είναι γεμάτος ανατροπές οι οποίες επανακαθορίζουν σε καθημερινή βάση, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, τον τρόπο με τον οποίο ζούμε.

Ήδη, έχουν ανακοινωθεί οι συμμετοχές 14 ομιλητών μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο Glen Lowry, Διευθυντής του Museum of Modern Art της Νέας Υόρκης, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, ένας από τους νεότερους καθηγητές του ΜΙΤ, ο Juliano Tubino, ο Worldwide Director της Microsoft για θέματα Καινοτομίας και αναδυόμενων επιχειρήσεων, ο George Kourounis, ένας από τους διασημότερους κυνηγούς ακραίων φαινομένων στον κόσμο, ένας adventurer και τηλεοπτικός παρουσιαστής και ο Clemens Guptara, ένας 16χρονος χαρισματικός ομιλητής, συγγραφέας, αρθρογράφος και σχολιαστής ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αρθρογραφήσει για έντυπα όπως τα Der Standard, The Economist, και “Austrian Parliamentary Correspondence” News Agency. Η κάθε ομιλία διαρκεί έως 18 λεπτά και θα υπάρξουν περίπου 18 ομιλίες, μεταξύ των οποίων και μουσικά/θεατρικά δρώμενα.

Οι συμμετέχοντες στο TEDxAthens θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία η οποία έχει ως στόχο την προαγωγή και την καλλιέργεια της συνεργασίας, της πρωτοπορίας και ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο TEDxAthens 2011 μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.tedxathens.com και να συμπληρώσουν την αίτησή τους. Το κόστος συμμετοχής είναι €45.

Πηγή:t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.