Κάντε τον υπολογιστή σας ακόμη ποιο γρήγορο με το Game Booster



Το IObit Game Booster προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να απελευθερώσετε χρήσιμους πόρους συστήματος. Τρέξτε το Game Booster και αυτό θα ανιχνεύσει το σύστημά σας για αχρείαστα προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο και διεργασίες. Οι δοκιμές μας σε ένα δοκιμαστικό μηχάνημα οδήγησαν στην παύση 13 διεργασιών απαιτητικών σε πόρους. Μπορούσαν όλες τους να κλείσουν με ένα πάτημα απελευθερώνοντας 140MB μνήμης RAM, και μερικούς ακόμα πόρους, για να βελτιωθεί η απόδοση.

 Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να ελέγξει τον φάκελο παιχνιδιών για κατακερματισμένα αρχεία. Απλά επιλέξτε το κουμπί Game Defrag, επιλέξτε το παιχνίδι και πατήστε Analyze. Στις δοκιμές μας το πρόγραμμα εντόπισε και ανέφερε τα κατακερματισμένα αρχεία σε δύο δευτερόλεπτα, και δεν χρειάστηκε πολύ για να τα συμπιέσει, προσφέροντας αύξηση στην ταχύτητα χωρίς τον κόπο να συμπιέσετε όλο τον σκληρό δίσκο.
Το Game Booster προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να απελευθερώσετε χρήσιμους πόρους συστήματος. Αυτό μπορεί να μην έχει μεγάλη διαφορά - εξαρτάται από το πόσο βελτιστοποιημένο είναι το σύστημα εκείνη την στιγμή - αλλά το πρόγραμμα είναι δωρεάν, και συνιστούμε να το δοκιμάσετε.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από το επίσημο site εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.