Οι μάχες με τα bosses στο Deus Ex


Οι μάχες με τα bosses στο Deus Ex: Human Revolution αποτέλεσαν την πηγή πολλών παραπόνων για το παιχνίδι και όπως προκύπτει, μπορεί τελικά η αιτία για την ύπαρξή τους να οφείλεται σε έναν και μοναδικό παράγοντα.


Ένα από τα videos που περιέχονται στην Augmented Edition και το οποίο κυκλοφόρησε και στο Internet φιλοξενεί τον πρόεδρο και ιδρυτή της GRIP Entertainment, Dr Paul A Kruszewski. Ο πρόεδρος της GRIP μιλά για τη δουλειά που έκανε η εταιρεία του για το Human Revolution και αναφέρει πολύ συγκεκριμένα ότι ασχολήθηκε με τα boss fights. Αναλύει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν για να εξισορροπήσουν τις μάχες, καθώς ανακάλυψαν ότι οι παίκτες μπορούσαν να φτάσουν σε αυτές με δραστικά διαφορετικούς χαρακτήρες. Από αυτά που δηλώνει, φαίνεται πως η GRIP κατάφερε να βρει ένα σημείο ισορροπίας που μπορούσε να αντιμετωπίσει ο καθένας, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι τα bosses είναι υπερβολικά δύσκολα, σε σημείο που δεν χρειαζόταν.

Αξίζει επίσης να θυμίσουμε ότι ούτε η Eidos Montreal ανέπτυξε την έκδοση για το PC μόνη της. Όπως αποκαλύφθηκε, συνεργάστηκε με την Nixxes Software BV για να διαβεβαιώσει ότι το Deus Ex στο PC θα είχε την προσοχή που του άξιζε.

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.