Windows 7 από αγγλικά στα ελληνικά!

Και ποιος δεν θα ήθελε το λειτουργικό του να είναι στα ελληνικά και συγκεκριμένα τα windows 7 τώρα γίνεται ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τα λύσετε λειτουργεί  και είναι τζετ!

1): Κατέβασμα της ελληνικής γλώσσας μέσω update.


Ξεκινώντας πατάμε στο κλασσικό 'Start' κάτω-αριστερά, και στη συνέχεια επιλέγουμε το 'All Programs'.
Μετά πηγαίνουμε  στο 'Windows Update'. Το βρίσκουμε και κάνουμε κλικ για να το ανοίξουμε.

Στον συγκεκριμένο υπολογιστή τα updates είναι 1.Στη δική σου περίπτωση, ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι διαφορετικός και πατάμε πάνω στο "1 optional updates are available".

Στη συνέχεια, βλέπουμε μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες προαιρετικές ενημερώσεις. Ψάχνουμε στη λίστα, βρίσκουμε την Ελληνική γλώσσα (Greek Language Pack), την επιλέγουμε βάζοντας τικ στο πλάι της, και μετά πατάμε 'OK'.

Το πρόγραμμα, μας έχει επιστρέψει στην προηγούμενη οθόνη, με την διαφορά πως τώρα, βλέπουμε πως μια προαιρετική ενημέρωση είναι έτοιμη για να κατεβεί και να εγκατασταθεί αυτόματα στον υπολογιστή μας. Εμείς δεν έχουμε παρα να κάνουμε κλικ στο 'Install Updates' για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Το κατέβασμα της ενημέρωσης έχει ξεκινήσει. Εμείς τώρα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κατεβεί το αρχείο το μέγεθος του οποίου είναι γύρω στα 42MB(δεν θα σας βγάλει την συγκεκριμένη εικόνα απλά η εικόνα είναι ένα παράδειγμα).

Όταν κατέβει τότε θα ξεκινήσει αυτόματα η εγκατάσταση της γλώσσας,(στην παραπάνω φωτογραφία δεν είναι αυτή η γλώσσα απλά είναι παράδειγμα αντι fillipino,greek) εμείς δεν θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι προς το παρόν, απλά υπομονή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει μέχρι και 20 λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του υπολογιστή σου. Μπορεί όμως να τελειώσει και σε 5.
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα δούμε μπροστά μας το προηγούμενο παράθυρο, μόνο που τώρα ενημερωνόμαστε πως όλα πήγαν καλά και η εγκατάσταση της Ελληνικής γλώσσας έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία. Κλείνουμε το παράθυρο και συνεχίζουμε με..

2): Επιλογή της Ελληνικής γλώσσας απ' τις ρυθμίσεις.

Τώρα έφτασε η στιγμή να την ενεργοποιήσουμε. Ξεκινάμε πάλι με το 'Start' και στη συνέχεια ανοίγουμε το 'Control Panel'..


Έχει ανοίξει το Control Panel, στο οποίο μπορούμε να αλλάξουμε αρκετές ρυθμίσεις και προτιμήσεις για τον υπολογιστή μας. Η ρύθμιση που χρειαζόμαστε βρίσκεται στο 'Change display language'. Το βρίσκουμε και κάνουμε κλικ πάνω του.
Εδώ τώρα, όπως βλέπεις και στην εικόνα, θα αλλάξουμε τη γλώσσα επιλέγοντας τα Ελληνικά στο 'Choose a display language'. Αφού τα επιλέξουμε, προχωράμε πατώντας 'OK'.

Τότε ενημερωνόμαστε πως για να ενεργοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα, θα πρέπει να εξ έλθουμε και να εισέλθουμε ξανά στον υπολογιστή μας. Αποθηκεύουμε οτιδήποτε έχουμε ανοικτό στον υπολογιστή μας, αφού θα κλείσουν όλα, και κάνουμε κλικ στο 'Log off now'.
Όταν εισέλθουμε και πάλι τον υπολογιστή μας, όλα πλέον είναι στα Ελληνικά!
Αυτό ήταν λοιπόν απολαύστε το!
Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. 

2 σχόλια:

  1. Δεν υποστηρίζεται από όλες τις εκδόσεις των Win7. Νομίζω ότι γίνεται μόνο στις εκδόσεις Enterprise και Ultimate και όχι στις Home, Home Premium και Professional

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη θυμάμαι το είχαμε δοκιμάσει σε Ultimate και Home και δούλεψε μια χαρά τώρα σε Professional να πω την αλήθεια δεν το είχαμε δοκιμάσει.Ο οδηγός αυτός ισχύει για όλες τις εκδόσεις των Windows 7 μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά;

      Διαγραφή

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.