Tablet με την υπογραφή της Microsoft;


Πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα video, το οποίο αποκαλύπτει ότι τα Windows 8 θα είναι προσαρμοσμένα στο περιβάλλον των tablets. Φήμες, όμως, λένε ότι η Microsoft σκέφτεται να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Το ρεπορτάζ από την Άπω Ανατολή αναφέρει ότι η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει για τα καλά στην αγορά των tablets, κατασκευάζοντας ένα προϊόν που θα φέρει την υπογραφή της. Η παραγωγή hardware δεν είναι κάτι καινούριο για τη Microsoft, δεδομένου ότι κατασκευάζει το Xbox, οπότε σε θεωρητικό επίπεδο το σενάριο αυτό δε μπορεί να αποκλειστεί. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Microsoft θα στραφεί για επεξεργαστή στην Texas Instruments

Αυτό, όμως, που απογοητεύει είναι ο χρονικός ορίζοντας. Το ρεπορτάζ λέει ότι η Microsoft μπορεί να παρουσιάσει το εν λόγω tablet στα τέλη του 2012. Φυσικά, μια κυκλοφορία σε ενάμιση χρόνο από τώρα κατά πάσα πιθανότητα δε θα προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στη Microsoft, καθώς η αγορά θα έχει προχωρήσει πολύ μέχρι τότε και δύσκολα θα μπορεί ένας νέος παίκτης να ανέβει στο "τρένο" των εξελίξεων.
Πηγή: neowin

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.