Bada Developer Challenge


Η Samsung καλεί τους developersπου έχουν ιδέες για νέες εφαρμογές να συμμετάσχουν στο Bada Developer Challenge. Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2011.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει το διαγωνισμό “Bada Developer Challenge”(http://www.samsung.com/gr/experience/badachallenge/). Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε προγραμματιστές και αφορά την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα Samsung που βασίζονται στην  πλατφόρμα bada. Το Bada Developer Challenge ξεκίνησε χθες και θα έχει διάρκεια τέσσερις μήνες, από τις 30 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011. Στο τέλος του διαγωνισμού οι 10 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν υπέροχα δώρα Samsung.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες προγραμματιστές καλούνται να αναπτύξουν εφαρμογές συμβατές με την πλατφόρμα Samsung bada. Στη συνέχεια, οι εγκεκριμένες εφαρμογές θα είναι προσβάσιμες σε χιλιάδες χρήστες bada κινητών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download όσες επιθυμούν. Οι εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα αναδείξουν ταυτόχρονα ως νικητές τους δημιουργούς τους.

Επιβραβεύοντας τους νικητές, η Samsung Electronics Hellas θα προσφέρει στον 1ονικητή μία τηλεόραση Samsung Smart TV 40” τεχνολογίας LED και ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S II, στο 2ο νικητή ένα Samsung Galaxy Tab 10.1 και ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S II και στον 3ο νικητή ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S II. Οι υπόλοιποι επτά νικητές θα κερδίσουν από ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy ACE.

Πηγή:e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.