Απόλυτη προστασία για το Android σας


Ήταν θέμα χρόνου να εμφανιστεί ένα πραγματικά καλό "αντιβιοτικό" για τις συσκευές που τρέχουν το open source λειτουργικό της Google. Στην περίπτωση του Norton Mobile Security 2.0 όμως, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα προϊόν που καταπολεμά το κακόβουλο λογισμικό, αλλά με μια πληρέστατη σουίτα με αντικλεπτικές και όχι μόνο ιδιότητες!

Το Norton Mobile Security 2.0 δείχνει το σημείο στον χάρτη όπου βρίσκεται η συσκευή σας, ώστε να τη βρείτε αν έχει χαθεί ή κλαπεί. Επίσης, κλειδώνει τη συσκευή και σβήνει όλα τα αρχεία της, αν τυχόν βρεθεί σε λάθος χέρια. Προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα από τη στιγμή που θα εισέλθετε σε κάθε είδους online δίκτυο, κλειδώνει την κάρτα sim σας ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλη στη θέση της και σε όλα αυτά προσθέστε το συνεχές σκανάρισμα (ακόμη και της κάρτας SD) για malware και την anti-phising προστασία.

Με ένα "έξυπνο" Live Update σύστημα, το οποίο δεν ενεργοποιείται σε συνθήκες roaming (για να μην χρεώνεστε τα μαλλιοκέφαλά σας), το Norton Mobile Security 2.0 δέχεται συνεχώς updates ώστε να ανταπεξέρχεται με αξιοπιστία στις ανάγκες σας. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του με ΦΠΑ είναι €30 (για ένα έτος και μία συσκευή) και διατίθεται από τις Info Quest, Oktabit και Logicom. 

Πηγή:t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.