Το πρώτο video game για το θάνατο του bin Laden!


Πόσος καιρός χρειάζεται για να μεταφερθεί ένα παγκόσμιο γεγονός στον κόσμο των video games; Λιγότερο από μία εβδομάδα! Η Kuma Games έχει ήδη κυκλοφορήσει παιχνίδι με θέμα την επιχείρηση των Αμερικανών στο Πακιστάν.

Το Kuma War II είναι ένα multiplayer online gameπου περιλαμβάνει αυτοτελή επεισόδια. Αμέσως μόλις ο Barack Obama ανακοίνωσε το θάνατο του Osama bin Laden, η Kuma Games δήλωσε ότι ξεκινά την ανάπτυξη του σχετικού επεισοδίου. Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μια βδομάδα, και το επεισόδιο έχει ήδη ανακοινωθεί στη σελίδα της εταιρείας.

Βέβαια, μην περιμένετε γραφικά επιπέδου Killzone ή Call of Duty. Τα παιχνίδια της Kuma Games βασίζονται σε μια απαρχαιωμένη μηχανή της Valve, χωρίς πολλές δυνατότητες.

Το Osama 2011 (μα καλά, ήταν τόσο δύσκολο να βρουν έναν πιο ευφάνταστο τίτλο;) κατέχει το ρεκόρ της πιο γρήγορης μεταφοράς γεγονότος στα video games. Μένει να δούμε πόσο θα χρειαστούν οι developers για να δημιουργήσουν games από μελλοντικά γεγονότα, όπως η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράν, η πτώση του Hugo Chávezστη Βενεζουέλα ή η θριαμβευτική απόδραση της Ελλάδας από τα δεσμά του ΔΝΤ και των κερδοσκόπων. ΟΚ, τα δύο πρώτα τα συζητάμε, το τρίτο είναι επιστημονική φαντασία...

Πηγή:t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.