Ικανοποιημένη η Sony από το χειρισμό του θέματος PlayStation Network


Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τη Sony ότι καθυστέρησε πάρα πολύ να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό, έπειτα από την επίθεση hackers στο δίκτυο του PlayStation. Η ίδια ηSony, πάντως, έχει διαφορετική άποψη, την οποία εξέφρασε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας, Sir Howard Stringer, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα τουPlayStation Network και άσκησε σκληρή κριτική σε όσους κατηγόρησαν τη Sony για ολιγωρία. "Δώσαμε πλήρη αναφορά της κατάστασης μέσα σε μια βδομάδα. Μου λέτε ότι αυτό δεν είναι αρκετά γρήγορο; Οι περισσότερες επιθέσεις δεν ανακοινώνονται καν και μόνο το 43% των εταιρειών ενημερώνουν το κοινό τους και μάλιστα μετά από ένα μήνα!", είπε χαρακτηριστικά ο Stringer, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για μια "άνευ προηγουμένου" επίθεση.

Ο CEO της Sony είπε επίσης ότι δεν έχει αποτιμηθεί ακόμη η οικονομική ζημιά η οποία προκλήθηκε από τη μεγαλύτερη διαδικτυακή επίθεση που έχει εκδηλωθεί μέχρι σήμερα. Σημειωτέον ότι στις 26 Μαΐου η Sony ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματά της και δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα τότε.
Πηγή: BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.