"Συγνώμη" από τον πρόεδρο της Sony για την κλοπή δεδομένων στο PlayStation Network


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος τηςSonySir Howard Stringer, ζήτησεσυγνώμη από τους χρήστες του PlayStation Network για την πρόσφατη εισβολή hackers που είχε ως αποτέλεσμα να κλαπούν προσωπικά δεδομένα από εκατομμύρια λογαριασμούς.

"Εγώ προσωπικά και η εταιρεία απολογούμαστε για την αναστάτωση και την ανησυχία που προκλήθηκε από αυτή την επίθεση", ανέφερε ο Stringer σε blog post. Είπε, επίσης, ότι η λειτουργία του PlayStation Network θα αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Ο Stringer δήλωσε επίσης ότι είναι δικαιολογημένες οι ενστάσεις όσων λένε ότι η Sonyκαθυστέρησε να ενημερώσει το κοινό. Έσπευσε, πάντως, να υπερασπιστεί τα στελέχη της εταιρείας του, λέγοντας ότι το θέμα έπρεπε να ερευνηθεί διεξοδικά πριν γίνει η οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Οι ειδικοί λένε ότι η επίθεση στο PSN έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία της Sony. Κάποιοι λένε ότι η εταιρεία θα δυσκολευτεί πολύ να ξεπεράσει αυτό το θέμα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι επιπτώσεις θα είναι παροδικές. Από τη στιγμή, πάντως, που έγινε γνωστή η επίθεση, η μετοχή της Sony έχει υποχωρήσει κατά 6%.
Πηγή: yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.