Η TomTom δίνει κίνητρα για την ανακύκλωση τυπωμένων χαρτών


Η εταιρεία συσκευών πλοήγησηςTomTom ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει ειδικές εκπτώσεις για όσους ανακυκλώνουν τυπωμένους χάρτες με κάθε αγορά ενός νέου navigator.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η TomTom καθιστά ακόμα πιο προσιτή την κορυφαία τεχνολογία των συσκευών πλοήγησης στους οδηγούς. Από τώρα και μέχρι τις 30 Απριλίου, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν άμεση έκπτωση για να προμηθευτούν τις κορυφαίες συσκευές πλοήγησης της TomTom για το αυτοκίνητο από οποιοδήποτε σημείο λιανικής πώλησης, δίνοντας απλά τον παλιό τους έντυπο χάρτη.
 
Ειδικότερα, στα πλαίσια της ενέργειας «Πρόγραμμα Aνακύκλωσης Χαρτών» η TomTom προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια νέα συσκευή πλοήγησης της εταιρείας με άμεση έκπτωση έως και 30 ευρώ. Για να αξιοποιήσουν την προσφορά οι καταναλωτές πρέπει απλά να προσκομίσουν στο ταμείο του καταστήματος έναν έντυπο χάρτη!
 
Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των συσκευών TomTom XL2 και των συσκευών TomTom Via 120 και Via 125 με προηγμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης. 
Αυτή η προσφορά κάνει τις καινοτόμες συσκευές πλοήγησης και την κοινότητα των χρηστών της TomTom ακόμα πιο προσιτές στους καταναλωτές. Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα προηγμένα χαρακτηριστικά των συσκευών πλοήγησης TomTom, όπως η Προηγμένη Καθοδήγηση Λωρίδων, η τεχνολογία MapShare™, καθώς και από τον έξυπνο τρόπο υπολογισμού διαδρομών που προσφέρει η τεχνολογία IQ Routes. 
Η τεχνολογία IQ Routes, πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας, επιτρέπει τη δημιουργία της ταχύτερης διαδρομής ανάλογα με την ώρα και την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή της διαδρομής πραγματοποιείται, από όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, επιλέγοντας στη συνέχεια αυτήν που είναι πραγματικά η ταχύτερη, υπολογίζοντας τις ώρες αιχμής, τα φανάρια και άλλους πιθανούς λόγους καθυστέρησης. Σε περίπου 35% των περιπτώσεων, αυτό σημαίνει ότι υποδεικνύει μια διαφορετική και ταχύτερη διαδρομή, εξοικονομώντας  χρόνο, χρήματα και καύσιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.