Η Random House συνεργάζεται με την THQ



Η Random House σκόπευε εδώ και καιρό να «μπει» στον κόσμο του gaming ενώ, αντίστροφα, η THQ δεν θα μπορούσε να αγνοεί –όπως και όλες οι παραπλήσιες εταιρείες- τα πιθανά κέρδη από τη μετατροπή των παιχνιδιών της σε «γενικότερα franchises», όπου «δίπλα» από τα παιχνίδια θα κυκλοφορούν σχετικά βιβλία και comics. Έτσι, μάλλον δεν είναι και τόσο περίεργο το ότι οι δύο εκδοτικές εταιρείες, που κατά τα άλλα «δηλώνουν ειδίκευση σε διαφορετικούς χώρους», ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια.

Μετά από αυτό, αναμένεται πως τα «σύμπαντα» της μιας εταιρείας θα αρχίσουν να επεκτείνονται μέσω της άλλης: βιβλία της Random House θα αρχίσουν να αποτελούν τη βάση για μελλοντικά παιχνίδια της THQ αλλά και, αντίστροφα, παιχνίδια της δεύτερης θα «επεκτείνουν τον κόσμο τους» ευκολότερα, μέσω βιβλίων και comics που θα εκδίδει η πρώτη.
Έτσι, στο πολύ κοντινό μέλλον, αφού π.χ. παίξει κανείς το νέο Red Faction, θα μπορεί να μάθει περισσότερα για τον κόσμο του μέσα από ένα μυθιστόρημα, αλλά και να δει τη συνέχεια της περιπέτειας μέσω comics. Το μόνο που λείπει από τη συνεργασία είναι μια… εταιρεία παραγωγής ταινιών, ή, γιατί όχι, και… μουσικής, ώστε όχι μόνο να παίζουμε και να διαβάζουμε, αλλά και να… βλέπουμε και ακούμε τους ίδιους τίτλους!



Πηγή:http://www.pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.