Τι ετοιμάζει η Nintendo;


Οι φήμες λένε ότι η Nintendo θα μειώσει την τιμή του Wii στις 15 Μαΐου. Τίποτα περίεργο μέχρι εδώ. Το Wii είναι κιόλας πέντε ετών, οπότε μια γεναία μείωση τιμής έχει νόημα, πολύ περισσότερο αυτή την εποχή που οι πωλήσεις της κονσόλας εμφανίζουν κάμψη. Το περίεργο είναι η ημερομηνία. Γιατί στις 15 Μαΐου και όχι στην έκθεση E3 που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου; Και κάπου εδώ αρχίζουν τα σενάρια.

Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι η Nintendo θα παρουσιάσει το Wii επόμενης γενιάς στην E3, το οποίο θα υποστηρίζει high definition. Φυσικά, δεν έχουμε καμία ένδειξη για τις επιδόσεις του πέρα από το HD, αν και κάποιοι λένε ότι θα είναι "σημαντικά ισχυρότερο" από το PlayStation 3και το Xbox 360. Υπερβολή; Κανείς δεν ξέρει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σελίδας computerandvideogames.com, το νέο Wii θα συνοδεύεται κι από νέοcontroller, με ενσωματωμένο HD display. Και το πιο σημαντικό: το Wii HD θα είναι backwards compatible, οπότε θα παίζει και τα παιχνίδια του Wii που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Αν και οι πληροφορίες είναι σε πολλά σημεία αντικρουόμενες, το σίγουρο (;) είναι ότι η Nintendo θα ανακοινώσει στην E3 κάτι που θα κυκλοφορήσει το 2012. Ας κάνουμε λίγη υπομονή, λοιπόν.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.