Έτοιμα τα mods του StarCraft II


Τα τρία από τα τέσσερα επίσημα mods για το StarCraft II που ανακοίνωσε πέρσι η Blizzard είναι πλέον έτοιμα για να κυκλοφορήσουν.


Όπως ανακοινώνει η εταιρεία μέσα από το Battle.net, το Aiur Chef, το Left 2 Fie και το Starjeweled δοκιμάστηκαν όλο τον Φεβρουάριο, αλλά οι τελικές τους εκδόσεις θα αρχίσουν να διατίθενται από σήμερα.

Θυμίζουμε ότι στο Left 2 Die είναι μια co-operative υπόθεση που θυμίζει την αποστολή Outbreak στο StarCraft II, στη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να αποκρούσετε την κατά κύματα επίθεση των undead Terrans. Στο Starjeweled θα δείτε ένα φόρο τιμής στο κλασσικό puzzle game Bejeweled της PopCap, όπου θα πρέπει να εξαπολύσετε επιθέσεις εναντίον του αντιπάλου ταιριάζοντας πολύτιμες πέτρες του ίδιου χρώματος μεταξύ τους. Τέλος, το Aiur Chef (έτσι προφέρεται στα Ιαπωνικά η εκπομπή μαγειρικής Iron Chef) σας βάζει να χτενίσετε τον χάρτη για πρώτες ύλες ώστε να μπορέσετε να εκτελέσετε μια σειρά από συνταγές. Φυσικά, τα τρία αυτά mods συνοδεύονται και από τα απαραίτητα achievements.

Το τέταρτο mod της παρέας, μια προσπάθεια αναπαραγωγής του κλασσικού DOTA mod του Warcraft III, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Πηγή:http://www.pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.