Νέο εργαλείο για εύκολες fan pages στο Facebook


Νέο εργαλείο για εύκολες fan pages στο Facebook
Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που δημιούργησαν κάποια στιγμή προφίλ στο Facebook, δίχως να γνωρίζουν ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους η λεγόμενηfan page. Οι υπεύθυνοι του Facebook κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα νέο εργαλείο γι' αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις.

Το νέο εργαλείο ονομάζεται Profile To Business Page Migration και αναλαμβάνει να μετατρέψει ένα προφίλ σε επαγγελματική σελίδα. Η εφαρμογή αυτή μετατρέπει όλους τουςφίλους του αρχικού λογαριασμού σε fans και διατηρεί και την profile picture. Τα υπόλοιπα δεδομένα (δημοσιεύσεις στον τοίχο, μηνύματα, φωτογραφικά άλμπουμ) δεν μεταφέρονται. Όσοι θέλουν να διατηρήσουν το maximum των δεδομένων τους, θα πρέπει να κατεβάσουν το υλικό τους από την ομώνυμη επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμούπριν τη μετατροπή.

Να σημειώσουμε ότι η διαδικασία δεν είναι αμφίδρομη. Δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντίστροφη πορεία και από τη στιγμή που ένα προφίλ μετατραπεί σε fan page, δε μπορεί να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση.

Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν προφίλ και θέλουν να το μετατρέψουν σε page, κάντε login στο Facebook και επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.
Πηγή: CNET

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.