Dawn of Fantasy


Η 505 Games ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Dawn of Fantasy, το πρωτοποριακό MMORTS που αναπτύσσεται από την Reverie World Studios. Το Dawn of Fantasy είναι ένα online / offline strategy game γεμάτο προκλήσεις, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μίας εκ των τριών φυλών σε μια ποικιλία από game modes.


Τα τρία game modes του Dawn of Fantasy δοκιμάζουν τα όρια των σύγχρονων strategy games. Στο massively multiplayer “Online Kingdom” και στο single player “Kingdom Wars” οι παίκτες θα εκπαιδεύσουν και θα χειριστούν τεράστιους στρατούς σε δύσκολες μάχες. Οι στρατοί αυτοί θα πρέπει είτε να προασπίσουν τις πόλεις τους ή να ισοπεδώσουν τα αντίπαλα οχυρά. Από την άλλη, στο “Lay Siege” θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην πολιορκία ενός κάστρου, ενώ στο “Defend Castle” θα πρέπει να επιβιώσουν από τα αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων του αντιπάλου.

Θυμίζουμε ότι η Reveries World Studios είναι μια καινούρια εταιρεία ανάπτυξης που ιδρύθηκε από βετεράνους των RTS games, μερικοί από τους οποίους έχουν δουλέψει σε τίτλους σαν το Empire Earth και το Empires: Dawn of the Modern World.

Πηγή:pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.