Η Cosmote φέρνει το Samsung Galaxy S II


Η Cosmote πρόκειται να διαθέσει τον προσεχή Μάιο στην ελληνική αγορά τοSamsung Galaxy S II, το νέο high end smartphone της κορεάτικης εταιρείας. Η συσκευή λειτουργεί σε περιβάλλονAndroid 2.3 (Gingerbread) και διαθέτει οθόνη αφής με διαγώνιο 4.3 ιντσών.

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, το Samsung Galaxy S II, φέρνει το Μάιο η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.
 
Το Samsung Galaxy S II, με πάχος μόλις 8.49 χιλιοστά, είναι το πρώτο smartphone της Samsung με διπύρηνο επεξεργαστή για εξαιρετικές επιδόσεις σε multitasking περιβάλλον, με ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ταχύτατη επεξεργασία εικόνας και εντυπωσιακά γραφικά. Διατίθεται στην έκδοση των 16GB εσωτερική μνήμη. Με λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής 4.3’’ Super AMOLED Plus υψηλής ευκρίνειας, με εκπληκτικά χρώματα, ενώ με την κάμερα 8MP μπορεί κανείς να τραβήξει video υψηλής ποιότητας και να φωτογραφήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. 
 
Χάρη στις νέες εφαρμογές Hubs της Samsung ο χρήστης μπορεί να οργανώσει όλες του τις επαφές από τα κοινωνικά δίκτυα, να έχει πρόσβαση σε περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία, να «κατεβάσει» τα αγαπημένα του μουσικά κομμάτια και παιχνίδια μέσα από μια μεγάλη γκάμα. Επίσης, μπορεί να συνδέσει τη συσκευή του ασύρματα με την τηλεόραση, το Laptop ή το ηχοσύστημα για αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου.
 
Η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της προηγμένα smartphones, που σε συνδυασμό με τα οικονομικά της προγράμματα, απελευθερώνουν τη χρήση του internet διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους. Το Samsung Galaxy S II μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.