Το Νοέμβριο το Battlefield 3




Η Electronic Arts έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη στην υπόθεση του Battlefield 3. Σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της Ad Age Digital Conference στη Νέα Υόρκη, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, John Riccitiello, επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει φέτος τον Νοέμβριο και δήλωσε πως η EA θέλει να ξεπεράσει τον ανταγωνιστικό τίτλο της Activision, το Call of Duty.


“Αυτόν τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσουμε το Battlefield 3. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο Call of Duty, που αυτή τη στιγμή είναι ο #1 τίτλος στη βιομηχανία του gaming,” είπε συγκεκριμένα. “Μιλάμε για ένα παιχνίδι που πέρσι απέφερε 400 εκατομμύρια δολάρια έσοδα την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Το Battlefield 3 είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να ξεπεράσει αυτό το παιχνίδι.” Μάλιστα, ο Riccitiello τόνισε ότι οι gamers θα δουν εκτενή διαφημιστικά πλάνα και για τους δύο αυτούς τίτλους μέσα στη χρονιά, καθώς θα πλησιάζουμε στην... τελική μάχη μεταξύ τους.

Και ο πρόεδρος της EA Games, Frank Gibeau, είχε πει κάτι ανάλογο στη διάρκεια της GDC τον περασμένο μήνα: “Όλος ο κόσμος λατρεύει να βλέπει αναμετρήσεις βαρέων βαρών, και αυτό θα συμβεί με αυτούς τους δύο τίτλους. Είμαστε εδώ για να συναγωνιστούμε τον αντίπαλο.”


Πηγή:http://www.pcmaster.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.