PC BIOS σύντομα θα αντικατασταθεί από UEFI τώρα το 2011!

Πάρτε μια γεύση από UEFI...

Τα 25 χρονών PC BIOS θα αντικατασταθούν σύντομα από UEFI (ενοποιημένο Extensible Interface firmware), που θα επιτρέψει στο PC να κάνει εκκίνηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το 2011 θα αρχίσουμε να βλέπουμε UEFI κυριαρχούν νέο Η / Υ, σύμφωνα με το BBC News.
UEFI έχει σχεδιαστεί να είναι πολύ πιο ευέλικτη από το παλιό PC BIOS που χρονολογείται από μερικά από τα πρώτα PC της IBM από το 1979. Το BIOS δεν έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 25 χρόνια και είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους χρόνο εκκίνησης ενός υπολογιστή είναι πάνω από 25 δευτερόλεπτα.
Η αρχική προδιαγραφή EFI αναπτύχθηκε από  , αλλά έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα πρότυπο το οποίο είναι σήμερα γνωστό ως UEFI. Το φόρουμ UEFI, η οποία είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση και την προώθηση των προδιαγραφών. Ο στόχος τους είναι η αντικατάσταση του 25 έτους του BIOS που είναι υπεύθυνη για αργή εκκίνηση-ups.
Mark Doran, επικεφαλής της UEFI Φόρουμ, είναι εισηγμένες όπως λέει:. "Με UEFI είμαστε το πάρει κάτω από μια χούφτα των δευτερολέπτων ως προς την ταχύτητα εκκίνησης, δεν είμαστε στο instant-για ακόμα, αλλά είναι ήδη πολύ καλύτερα από τις συμβατικές του BIOS μπορούν να διαχειριστούν, και είμαστε πιο κοντά στο ότι κάθε μέρα. "
Μερικοί PC κατασκευάζει έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιεί UEFI και τους διοικητές συστημάτων που επιβλέπουν χιλιάδων υπολογιστών και servers έχουν δει ήδη τα οφέλη από την εναλλαγή ντεμοντέ ζωντανό ον για UEFI. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.