Νέα διάκριση για το Panda Antivirus Pro 2011


Η εταιρεία ασφάλειας cloud Panda Security ανακοινώνει ότι το Panda Antivirus Pro 2011 κατέλαβε την υψηλότερη διάκριση ανάμεσα σε καταξιωμένα ανταγωνιστικά προϊόντα, στις συγκριτικές δοκιμές που πραγματοποίησε ο οργανισμός δοκιμών anti-virus, AV-Comparatives.org.


Η Panda Security απέσπασε για το Panda Antivirus Pro 2011, την υψηλότερη διάκριση σε Advanced+ με τρία αστέρια στις συνολικές επιδόσεις. Η συγκριτική δοκιμή ολοκληρώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου και εξετάστηκαν οι συνολικές επιδόσεις σε διάφορες εφαρμογές ασφαλείας.


Το Panda Antivirus Pro 2011 προσφέρει εύκολη και διορατική προστασία για τον υπολογιστή. Αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία ιούς, spyware, root kits, hackers και online απάτη. Χάρη στη Συλλογική Νοημοσύνη, αυτό το προϊόν είναι ασφαλέστερο, ταχύτερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.


Όλη η σειρά προϊόντων της Panda Security, τόσο για οικιακούς χρήστες, όσο και για επιχειρήσεις, χρησιμοποιεί τη Συλλογική Νοημοσύνη (Collective Intelligence), ένα σύστημα που έχει αναπτύξει η ίδια η Panda Security, βάσει του οποίου συλλέγει και επεξεργάζεται αυτόματα, εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud αντί στο PC του χρήστη. Αυτή η προσέγγιση δίνει στην Panda Security τη δυνατότητα να προσφέρει άμεση και διακριτική προστασία από γνωστά και άγνωστα malware. Το Collective Intelligence δεν βασίζεται στην παραδοσιακή προσέγγιση τοπικών αρχείων και έτσι τα προϊόντα της Panda Security μπορούν να προσφέρουν ταχύτερη αναζήτηση, όπως απέδειξαν τελικά και τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών του AV-Comparatives.org.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Panda Antivirus Pro 2011, μπορείτε να επισκέπτεστε το http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/antivirus/

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.
.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.