10 δισ. downloads από το App Store της Apple



10 δισ. downloads από το App Store της Apple
Στις 22 Ιανουαρίου 2011 το App Storeτης Apple έσπασε το φράγμα των 10 δισεκατομμυρίων downloads. Η Gail Davis από το Kent της νοτιοανατολικής Αγγλίας είναι ο άνθρωπος που κατέβασε την εφαρμογή με αύξοντα αριθμό download 10.000.000.000 και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε χωρίς να το θέλει σε ένα αστείο περιστατικό.

Η Apple θέλησε να γιορτάσει το ορόσημο των 10 δισ. downloads δίνοντας δωροεπιταγή 10.000 δολαρίων για το iTunes. Η κα Davis δεν είχε ιδέα για αυτή την πρωτοβουλία της εταιρείας και κατά πάσα πιθανότητα δεν ήξερε καν για το φράγμα των 10 δισ. όταν κατέβαζε το παιχνίδι Paper Glider για την κόρη της. Λίγες ώρες μετά το download, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Apple Eddy Cue, ο οποίος την ενημέρωσε γεμάτος ενθουσιασμό για το δώρο της. Η απάντηση της κας Davis ήταν "ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι" και έκλεισε το τηλέφωνο στον εμβρόντητο Cue. 

Η κα Davis θεώρησε προφανώς ότι πρόκειται για κάποια εταιρεία telemarketing που προσπαθούσε να τις αποσπάσει χρήματα προφασιζόμενη ένα δήθεν δώρο. Όταν, όμως, η κόρη της την ενημέρωσε ότι κάποιος κατέβασε το game Paper Glider και κέρδισε 10.000 δολάρια, κατάλαβε τη γκάφα της και προσπάθησε να τηλεφωνήσει στην Apple. Ωστόσο, δεν έβγαλε άκρη, καθώς ο υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου δε μπόρεσε να την εξυπηρετήσει.

Ευτυχώς για την κα Davis, οι συνεργάτες του Cue επικοινώνησαν άλλη μια φορά μαζί της και προσπάθησαν να την πείσουν ότι δεν πρόκειται για φάρσα ή διαφημιστικό κόλπο πριν ξανακλείσει το τηλέφωνο. Απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε, δεν πρέπει να χρειάστηκε πολλή ώρα για να πειστεί η κα Davis...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.