Προβλήματα στην οθόνη του νέου MacBook Air

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να βγει στην αγορά το νέο MacBook Air και τα πρώτα παράπονα από αγανακτισμένους χρήστες άρχισαν να εμφανίζονται στο Internet. Τα προβλήματα εντοπίζονται στην οθόνη του ολοκαίνουργιου Air και περιλαμβάνουν flickering και fading. Επισήμως, η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο ένα έγγραφο που διέρρευσε στο Internet αναφέρει ότι η εταιρεία γνωρίζει το πρόβλημα και προσπαθεί να το λύσει.
Ειδικότερα, η Apple φέρεται να απέστειλε ένα έγγραφο στους υπαλλήλους της, δίνοντάς τους συμβουλές για το πώς πρέπει να χειριστούν το ζήτημα. Η εταιρεία λέει στο προσωπικό να δηλώνει ότι το πρόβλημα είναι γνωστό και πολύ σύντομα θα υπάρχει ένα software fix που θα το αντιμετωπίζει. Μέχρι τότε, οι χρήστες που έχουν αυτό το πρόβλημα στο Air τους θα πρέπει να το βάζουν σε κατάσταση sleep και να το επαναφέρουν μετά από λίγο σε λειτουργία για να απαλλαγούν προσωρινά από το flickering.
Δεν είναι ακόμη γνωστό το ποσοστό των Air που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ωστόσο το γεγονός ότι η Apple παραδέχεται τη δυσλειτουργία σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.