Σε δυο χρόνια τα επόμενα Windows


Ένα στέλεχος της Microsoft Ολλανδίας φέρεται να αποκάλυψε πρόσφατα γράφοντας στο blog της εταιρείας ότι τα επόμενα Windows θα κυκλοφορήσουν το 2012. Ο συντάκτης αναφέρει στη δημοσίευσή του ότι η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη των νέων Windows και η επόμενη έκδοση για διατεθεί στην αγορά σε δύο χρόνια, δηλαδή προς τα τέλη του 2012.


Με βάση αυτό το χρονοδιάγραμμα, το μεσοδιάστημα ανάμεσα στα Windows 7 και τα Windows 8 είναι μόλις τρία χρόνια. Με δεδομένο ότι τα Windows 7 έχουν έναν εξαιρετικό ρυθμό πωλήσεων, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Microsoft πρέπει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική τους και να τα κρατήσει στην αγορά για τέσσερα ή και πέντε χρόνια τουλάχιστον.


Ο ίδιος ο Steve Ballmer έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν ότι τα επόμενα Windows θα είναι το μεγαλύτερο ρίσκο που θα έχει πάρει ποτέ η εταιρεία. Καθόλου υπερβολική δήλωση, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα Windows 7 κατάφεραν να σβήσουν σε μικρό χρονικό διάστημα το "στίγμα" που είχαν αφήσει τα Vista πάνω στην εικόνα της Microsoft. Ο πήχης έχει πλέον ανέβει σημαντικά και μαζί ανεβαίνουν και οι προσδοκίες για την επόμενη έκδοση.

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.