Οι 4 καλύτεροι δωρεάν αναγνώστες ψηφιακών βιβλίων(ebooks) για Android

Θέλετε να διαβάζετε βιβλία ή τα .pdf αρχεία σας στην Android συσκευή σας ευανάγνωστα γρήγορα και εύκολα δείτε παρακάτω τις τέσσερις καλύτερες εφαρμογές που μπορούν να σας να προσφέρουν αυτά και διαλέξτε ανάμεσα τους ποια σας ταιριάζει. Η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων των e-books δηλαδή δεν διαφέρει από την ανάγνωση των πραγματικών βιβλίων. Μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε την δική σας ψηφιακή βιβλιοθήκη. Η μορφή των ψηφιακών βιβλίων υπάρχει σε διάφορες επεκτάσεις αρχείων όπως .PDF,.EPUB, .RTF, .HTML, .MOBI, .DOC, .FB2, .CBR, .CBZ, .CHM, TXT κ.α. 

Η εμπειρία ανάγνωσης στην κάθε μια από αυτές τις εφαρμογές διαφέρει η γραμματοσειρά το μέγεθος ο τρόπος με τον οποίο γυρίζει η σελίδα η φωτεινότητα αν μπορούμε να επεξεργαστούμε το περιεχόμενο και διάφορες λειτουργίες τις οποίες και παρέχει. Σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον μια από αυτές τις εφαρμογές η οποία ταιριάζει με τις ανάγκες σας. Η σειρά με την οποία είναι η εφαρμογές δεν έχει καμια σχέση αν η πρώτη είναι καλύτερη κτλ.

Moon + Reader

Η εφαρμογή Moon + Reader είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης βιβλίων είναι εύκολη στην χρήση της, και με Ελληνικό μενού, μπορείτε να κάνετε διάφορες τροποποιήσεις ώστε να την φέρετε στα μέτρα σας. Σκανάρει όλη την συσκευή σας για να εντοπίσει τα βιβλία ή τα περιοδικά που έχετε σε αυτήν. Διαθέτει γραμμή κατάστασης που εμφανίζει την πρόοδό της ανάγνωσης, αυτόματη κύλιση για να μην αλλάζετε την σελίδα εσείς(μπορείτε να ορίσετε εσείς την ταχύτητα) μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, επιλογή ανάγνωσης ημέρας & νύχτας για να μην σας βλάψει τα μάτια, μπορείτε ακόμη να ορίσετε στυλ γραμματοσειράς και μέγεθος που σας βολεύει να ρυθμίσετε την φωτεινότητα, ζουμ, κλείδωμα σελίδας και πολλές άλλες λειτουργίες. Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων όπως EPUB, PDF, HTML, ZIP, TXT, mobi κ.α. Είναι μια πολύ καλή εφαρμογή που θα καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού βιβλιοφάγου.


Λήψη

eReader Prestigio

Μια άλλη δημοφιλή εφαρμογή  είναι η εφαρμογή eReader Prestigio απλή στην χρήση της και ελαφριά εφαρμογή η οποία διαθέτη πλούσια χαρακτηριστικά. Σκανάρει την συσκευή σας για βιβλία και μάλιστα μπορείτε να ορίσετε εσείς τον τύπο του αρχείου που θέλετε να προσθέσετε στην εφαρμογή και να κάνει αναζήτηση. 

Αυτό που ξεχωρίζει την εφαρμογή αυτή από της άλλες είναι ότι διαθέτει εκφώνηση του βιβλίου σας αν κουραστήκατε να διαβάζετε μπορεί η εφαρμογή να σας το διαβάσει, οι γλώσσες που υπάρχουν προς το παρόν είναι στα Αγγλικά, Αλβανικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά κ.α. Στην εκφώνηση ή γλώσσες είναι Αγγλικά,Γαλλικά,Αλβανικά,Γερμανικά,Δανικά,Ισπανικά,Ιαπωνικά,Ιταλικά,Ρώσικα κ.α. Δυστυχώς προς το παρόν ή Ελληνική γλώσσα δεν είναι διαθέσιμη ελπίζουμε να την προσθέσουν. 

Διαθέτει επιλογή ανάγνωσης ημέρας & νύχτας για να μην σας βλάψει τα μάτια, ζουμ, ρύθμιση φωτεινότητας, στυλ γραμματοσειράς και μέγεθος που σας βολεύει, Τύπος κύλισης(Μπορείτε να σύρετε την σελίδα ή απλά να πατήσετε πάνω),Αποτροπή κατάστασης νάρκης οθόνης κ.α. 

Ακόμη μπορείτε να αγοράσετε βιβλία onlineΥποστηρίζει μεγάλο τύπο αρχείων όπως PDF, DJVU, EPUB και άλλους πολλούς. Συνολικά είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή με αρκετές λειτουργίες με μόνο κακό την ανυπαρξία της ελληνικής γλώσσας.


Λήψη

Cool Reader

Η εφαρμογή Cool Reader είναι ένας ολοκληρωμένος αναγνώστης αυτό που μου άρεσε ήταν το στυλ τύπου παλιού χαρτιού. Δεν διαθέτει Ελληνικό μενού. Διαθέτη λειτουργίες όπως  πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των σελίδων, επιλογή ανάγνωσης ημέρας & νύχτας για να μην σας βλάψει τα μάτια, αυτόματη κύλιση για να μην αλλάζετε την σελίδα εσείς(δυστυχώς χωρίς ρύθμιση ταχύτητας),φωτεινότητα, δωρεάν μετάφραση σε μορφή κειμένου. Υποστηρίζει αρκετούς τύπους αρχείων epub, fb2, doc, txt, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi.pml.Υπάρχει και βιβλιοθήκη όπου μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία δωρεάν και να ξεκινήσετε να τα διαβάζετε. Είναι μια καλή εφαρμογή για κάποιον που δεν θέλει πολλά από αυτήν.


Λήψη

ReadEra

Η εφαρμογή ReadEra εύκολη και αυτή στην χρήση της και γρήγορη με αρκετές λειτουργίες στην ανάγνωση των βιβλίων σας. Διαθέτει επιλογή ανάγνωσης ημέρας & νύχτας, ζουμ, Αυτόματη ανίχνευση όλων των εγγράφων που έχετε στην συσκευή σας, ρύθμιση φωτεινότητας, προσαρμογή των σελίδων κ.α. 

Υποστηρίζει αυτούς τους συγκεκριμένους τύπους αρχείων EPUB, PDF, DOC, RTF, TXT, DJVU, FB2, MOBI και CHM.Δεν υποστηρίζει ελληνικά ούτε και άλλες γλώσσες παρά μόνο Αγγλικά.

Θα έλεγα ότι είναι μια εφαρμογή που διαθέτει τα βασικά στην κατηγορία του γρήγορη απόκριση χωρίς να λευκαίνει η οθόνη κάθε φορά που θέλω να διαβάσω άλλο βιβλίο δεν είναι τόσο δημοφιλείς αλλά κερδίζει γρήγορα κοινό.


Λήψη

Μπορείτε να πείτε ποια δωρεάν εφαρμογή χρησιμοποιείτε εσείς εκτός από αυτές;

📌Εφαρμογές και συμβουλές για ποιο ξεκούραστα μάτια σε υπολογιστές, Smartphones, Tablets

Η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 17/03/2024

Αν σας άρεσε το άρθρο και το βρήκατε χρήσιμο υποστηρίξτε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα Liketweet για να συνεχίσω. 

Ακολουθήσετε το Tech News in Greek στο Google News για να μαθαίνετε άμεσα όλα τα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παλαιοτερες αναρτησεις
Από το Blogger.